Wie ben ik?

Modeontwerper en moeder van 3 jongens. Phil, Rossi en Johnny. Ik ben opgegroeid in Hout-Blerick, een dorp bij Venlo. Mijn limburgse gastvrijheid, zelfspot en zachte ‘g’ heb ik nog. Als modeontwerper en trouwens ook als mens, ben ik heel intuïtief en blijf ik dichtbij mezelf. Zo benader ik ook mijn klanten. Ik hou van de vormen die elk vrouwelijk lichaam heeft en deze zijn vaak het uitgangspunt voor mijn ontwerpen. 

Waar sta ik voor?

Voor kwaliteit, authenticiteit, creativiteit, gezelligheid, openheid. 
Puur en simpel. Eerlijk en duurzaam. Maatwerk.

Wat onderscheid mij?

Ik ontwerp en vervaardig ‘high fashion’ voor vrouwen van alle leeftijden en met elk lichaamstype. Bij elke klant zie ik in één oogopslag wat voor ontwerp/silhouet bij het lichaam past. Ik bespreek met ze waar ze zich prettig in voelen en wat ze zelf het liefst dragen. Het persoonlijk contact met de klant is in mijn geval erg belangrijk, aangezien ik ervoor wil zorgen dat de klant in alle opzichten een perfect zittend en uniek kledingstuk aangemeten krijgt. Verder zijn het de kleine nuances en details die het verschil maken.

winkel/atelier

Sinds november 2015 huur ik een prachtig, licht en ruim hoekpand aan de Amstelkade. Hier vervaardig ik mijn collectie en ontvang ik klanten die de kleding kunnen bekijken en passen. Ik heb de mooiste Italiaanse stoffen liggen, waar we uit kunnen kiezen om tot een geheel eigen ontwerp te komen.

Ook heb ik een kleine baby/kindercollectie hangen, die eveneens door mij eigenhandig gemaakt wordt, waardoor er ook weer maatwerk mogelijk is. Zelfs dus voor baby’s!

 

babykleding